Hardware
Now Reading
1More Quad Drivers – Review
0
Pluspunten

Geluid
Kwaliteit
Premium gevoel
Verpakking
Ear tips

Minputen

Microfoon
Prijs

Persoonlijk heb ik nooit de behoefte om een duur (€100+) setje headphones te hebben, laat staan om mee te nemen. Zeker bij dagelijkse bezigheden als het reizen met de trein en bus. Het idee dat ik ze verlies en het constante afvragen of ik ze wel goed heb opgeborgen is het me simpelweg niet waard. Nu heb ik van 1MORE al de kans gekregen om de Triple Driver headphones uit te proberen, die ontzettend goed bevielen (zoals te lezen in de review), maar nu zijn ook de Quad Drivers getest…

Een van de eerste dingen die mij opviel bij het uitpakken van het wederom goed ontworpen doosje, was dat de oordopjes een stuk groter zijn dan de Triple Driver. Waar de Triple Drivers er goed uitzagen en niet al te groot waren, zijn de Quad-Drivers merkbaar groter en zwaarder. Dit resulteerde in het feit dat ze minder comfortabel zaten en dat ik grotere ‘ear tips’ moest gebruiken om ze goed te kunnen dragen.

1MORE Quad Drivers Open PCPlay

Wat hetzelfde gebleven is, is hoe goed en premium de oordopjes aanvoelen en verpakt komen in een luxe doos. Van de verwisselbare ‘ear tips’ tot de uitstekend ogende accessoires als het leren bewaarhoesje en het vliegtuigadaptertje. Wat helaas ook hetzelfde is gebleven, is het microfoontje met de controleknoppen. Waar de knoppen prima werken, blijft het microfoontje niet erg goed voor het bellen…

Buiten het feit dat de oordopjes minder comfortabel zijn als de Triple Drivers en de microfoon nog altijd niet erg goed is, is er een hele hoop tof te vinden aan de Quad Drivers. Ze zijn weliswaar duurder dan de Triple-versie, maar het geluid is er ook naar. Een goed gebalanceerd geluid zorgt ervoor dat alle vormen van muziek goed tot zijn recht komen. Of je nu naar muziek luistert met een focus op het vocale vlak, of elektronische muziek, de Quad Drivers zorgen ervoor dat het binnenkomt op de manier zoals het bedoeld is!

1MORE Quad Drivers Unboxing PCPlay

Concluderend zijn de Quad Drivers een duurdere maar geluidstechnisch ook de betere optie. Voor een betere prijs-kwaliteit verhouding zullen de Triple Drivers de betere keuze zijn. Dat gezegd hebbende zijn ze beiden ontzettend goed in wat ze moeten doen, namelijk een premium geluidservaring verzorgen. Dat doen ze beiden ontzettend goed, van de oordopjes zelf tot de verpakking, alles aan de oordopjes is premium te noemen… Zeker als ze de volgende keer de microfoons een upgrade geven!

De Quad Drivers zijn nu verkrijgbaar voor €179,90.

What's your reaction?
Love it!
0%
Geïnteresseerd
100%
Meh...
0%
Wat?
0%
Hate It
0%
Niet leuk!
0%
About The Author
Kevin van Wonderen
Met een passie voor games, schrijven over games! Dat is wat ik het liefste doe naast de games spelen, met de PC en Nintendo consoles als favoriet. Door middel van bovenstaande links ben ik te vinden op de verschillende social media websites. Bedankt voor het lezen van het nieuws en de reviews hier op PCPlay.nl, waar altijd veel tijd en moeite in wordt gestoken!