Gaming
Now Reading
Ark: Survival Evolved mod support nu beschikbaar
0

Ark: Survival Evolved mod support nu beschikbaar

by Kevin van Wonderen8 juli 2015

De immens populaire survival game Ark heeft mod support gekregen en de bijbehorende tools zijn vrijgegeven. Dit werd bekend gemaakt middels een pagina op de officiële website van de game.

Ark is volgens SteamSpy, de website die verkopen van games die beschikbaar zijn op Steam inschat, al meer dan een miljoen keer verkocht. De game draait hierbij nogal stroef, maar er zijn dagelijks updates die de game verbeteren en aanvullen. Toch is het een slimme keuze van de ontwikkelaar om nu ondersteuning voor user created content te ondersteunen met behulp van een Dev Kit. Op deze manier blijft nieuwe content sneller komen en komen er hoogstwaarschijnlijk weer creatieve ideeën aan het licht.

ARK Survival Evolved Modding Timeline Studio Wildcard

Ben je geïnteresseerd in het maken van mods (voor Ark)? Check dan dit forum met alle uitleg!

What's your reaction?
Love it!
0%
Geïnteresseerd
100%
Meh...
0%
Wat?
0%
Hate It
0%
Niet leuk!
0%
About The Author
Kevin van Wonderen
Met een passie voor games, schrijven over games! Dat is wat ik het liefste doe naast de games spelen, met de PC en Nintendo consoles als favoriet. Door middel van bovenstaande links ben ik te vinden op de verschillende social media websites. Bedankt voor het lezen van het nieuws en de reviews hier op PCPlay.nl, waar altijd veel tijd en moeite in wordt gestoken!