Gaming
Now Reading
Assassin’s Creed: Syndicate aangekondigd en komt 23 oktober uit
1

Assassin’s Creed: Syndicate aangekondigd en komt 23 oktober uit

by Kevin van Wonderen12 mei 2015

De aangekondigde Assassin’s Creed livestream is zojuist afgelopen en het hoge woord is eruit! Assassin’s Creed: Syndicate is aangekondigd!

De game gaat zich afspelen in het jaar 1868 met maar liefst twee hoofdpersonages: Jacob Frye en zijn zus. Assassin’s Creed: Syndicate wordt momenteel ontwikkeld door Ubisoft Quebec (Canada) en de ontwikkelaar heeft wat vernuftige nieuwe toevoegingen voor de nieuwe game binnen de serie. Zo zul je nu meer nieuwe gadgets tot je beschikking krijgen en alsof je de koning(in) bent met een koets vervoerd worden!

De game komt uit op 23 oktober van dit jaar en zal verschijnen voor de PC, PlayStation 4 en Xbox One.

What's your reaction?
Love it!
0%
Geïnteresseerd
100%
Meh...
0%
Wat?
0%
Hate It
0%
Niet leuk!
0%
About The Author
Kevin van Wonderen
Met een passie voor games, schrijven over games! Dat is wat ik het liefste doe naast de games spelen, met de PC en Nintendo consoles als favoriet. Door middel van bovenstaande links ben ik te vinden op de verschillende social media websites. Bedankt voor het lezen van het nieuws en de reviews hier op PCPlay.nl, waar altijd veel tijd en moeite in wordt gestoken!
  • Game ziet er goed uit! Al lijkt het erop dat deze AC opnieuw weinig veranderingen zal kennen, of heb ik het mis? Ik had liever een aantal grote vernieuwingen gezien om het fris te houden, ik ben bang dat ik langzamerhand wat AC moe aan het worden ben. Al vind ik de settings meetal heel erg tof! Kortom eerst maar eventjes de gameplay demo’s afwachten. Op de komende E3 etc.