Gaming
Now Reading
Call of Duty: Black Ops 3 komt 6 november en krijgt Multiplayer Beta
2

Call of Duty: Black Ops 3 komt 6 november en krijgt Multiplayer Beta

by Kevin van Wonderen24 april 2015

Dat het niet de taak van Bart Smit is om releasedata bekend te maken, dat weet iedereen! Tock lijkt de Bart Smit (per ongeluk) deze taak op zich genomen te hebben door onderstaande banner online te knallen!

Call of Duty Black Ops 3 Beta Bart Smit Banner Activision Treyarch

De releasedatum is dus 6 november, niet geheel onverwachts dat de game rond deze tijd uitkomt. Daarnaast lekte het Amerikaanse Gamestop eerder vandaag exact dezelfde informatie wat dit “lek” meer geloofwaardigheid meegeeft.

Wat opvallend is, is de aankondiging van een beta. Beta’s lijken ongebruikelijk te zijn voor de Call of Duty serie en toch lijk Call of Duty: Black Ops 3 er een te krijgen! Er is nog niet bekend wanneer deze zal plaatsvinden. Het is al wel duidelijk dat degenen die die game alvast pre-orderen gegarandeerd mee mogen doen bij de test(s)!

What's your reaction?
Love it!
33%
Geïnteresseerd
33%
Meh...
0%
Wat?
33%
Hate It
0%
Niet leuk!
0%
About The Author
Kevin van Wonderen
Met een passie voor games, schrijven over games! Dat is wat ik het liefste doe naast de games spelen, met de PC en Nintendo consoles als favoriet. Door middel van bovenstaande links ben ik te vinden op de verschillende social media websites. Bedankt voor het lezen van het nieuws en de reviews hier op PCPlay.nl, waar altijd veel tijd en moeite in wordt gestoken!