Gaming
Now Reading
Cities: Skylines al een miljoen keer verkocht
2

Cities: Skylines al een miljoen keer verkocht

by Kevin van Wonderen15 april 2015

De recente City Builder van Paradox is nu al meer dan een miljoen keer verkocht, Cities: Skylines doet het opvallend goed!

Ook Paradox is verbaasd over het succes wat de game heeft. Dit blijkt uit een statement van de CEO van Paradox, Fredrik Wester. Hij zei het volgende:

We blijven verbaasd over hoe de spelers de game omarmd hebben. De game verkoopt nog altijd met een gestaag tempo, iets wat opmerkelijk is voor een game die al een maand te koop is.

Cities: Skylines had nog voor release al een streepje voor bij degenen die teleurgesteld waren in SimCity. Zo heeft Cities: Skylines wel de mogelijkheid om offline gespeeld te worden, je kunt grotere steden bouwen en er is ondersteuning voor mods.

Cities: Skylines is beschikbaar via Steam, kost €27,99 en is te spelen op PC en Mac.

What's your reaction?
Love it!
100%
Geïnteresseerd
0%
Meh...
0%
Wat?
0%
Hate It
0%
Niet leuk!
0%
About The Author
Kevin van Wonderen
Met een passie voor games, schrijven over games! Dat is wat ik het liefste doe naast de games spelen, met de PC en Nintendo consoles als favoriet. Door middel van bovenstaande links ben ik te vinden op de verschillende social media websites. Bedankt voor het lezen van het nieuws en de reviews hier op PCPlay.nl, waar altijd veel tijd en moeite in wordt gestoken!
  • Rediviction

    Kijk, dat is pas wat je goed nieuws noemt, het is ook best logisch dat de verkopen uitstekend zijn, er is immers weinig concurrentie in de steden bouwers markt. Behalve titels als Cities XXL, Tropico en Sim City en wellicht Banished die nog een kans hebben om een deel van de klanten hun game te laten kopen.

  • Is een prima game dus waarom zou deze ook niet een miljoen kunnen verkopen. Ik moet de game nog steeds een keertje aanschaffen misschien halen ze dan de 2 miljoen wel 🙂