Gaming
Now Reading
GOG Galaxy desktopcliënt nu in open beta
0

GOG Galaxy desktopcliënt nu in open beta

by Kevin van Wonderen6 mei 2015

Naast Steam is GOG een steeds groter wordende concurrent als het gaat om digitale downloads voor PC games. Met games als The Witcher 3: Wild Hunt en Pillars of Eternity komt GOG steeds meer en meer met ook modernere games naast de retro-klassiekers. Als concurrent van Steam heb je naast goede games natuurlijk ook je eigen client nodig die het mogelijk maakt je games, achievements en vrienden bij te houden. GOG geeft hierop antwoord met hun eigen desktopcliënt: GOG Galaxy.

Good Old Games (GOG) heeft altijd een voordeel gehad ten opzichte van Steam, namelijk het laten vallen van DRM. Toch kiest GOG er nu voor een applicatie tussen de games en de gamer te zetten, een slimme zet als je het mij vraagt. Naast een client die doet wat Steam ook doet heeft GOG Galaxy een aantal vernuftige features zoals Rollback. Deze feature laat je in het geval van foutieve updates die je game kapot maken (zoals bij Mortal Kombat X het geval was eerder deze week), teruggaan naar de versie ervoor. We zijn benieuwd wat het programma teweeg gaat brengen aangezien GOG een grote speler binnen de PC-community is.

GOG Galaxy Client Library Beta

GOG Galaxy is nu in open beta en is hier te downloaden.

What's your reaction?
Love it!
0%
Geïnteresseerd
0%
Meh...
0%
Wat?
0%
Hate It
0%
Niet leuk!
0%
About The Author
Kevin van Wonderen
Met een passie voor games, schrijven over games! Dat is wat ik het liefste doe naast de games spelen, met de PC en Nintendo consoles als favoriet. Door middel van bovenstaande links ben ik te vinden op de verschillende social media websites. Bedankt voor het lezen van het nieuws en de reviews hier op PCPlay.nl, waar altijd veel tijd en moeite in wordt gestoken!