Gaming
Now Reading
Hatred verschijnt 1 juni op Steam
0

Hatred verschijnt 1 juni op Steam

by Kevin van Wonderen28 april 2015

De controversiële game Hatred heeft een releasedatum gekregen van de Poolse ontwikkelaar Destructive Creations, de game staat gepland voor 1 juni. Hierbij werd gelijk aangegeven dat de game in basis af is en slechts nog wat poetsbeurten kan gebruiken, om de game helemaal af te maken!

In december van vorig jaar was er nog veel twijfel of de game überhaupt uit ging komen op Steam, toen werd de game van het platform afgehaald waarna Gabe Newell himself ervoor zorgde dat de game terug kwam op Steam Greenlight. De game heeft sinds dien veel (negatieve) aandacht gekregen en het is dan ook geen verassing dat de game door het Greenlight systeem heen gekomen is.

In Hatred speel je met een massamoordenaar die klaar is met de mens zoals deze nu is, waarbij het aan jou de taak is hier wat aan te doen. Je kunt aan de slag met de game op 1 juni, dit werd gezegd op de officiële website van de ontwikkelaar. Deze aankondiging ging gepaard met een nieuwe gameplay trailer die hieronder te zien is! Let wel op, de trailer bevat intense beelden en is dus niet geschikt voor na het eten of de jonge bezoekers!

Hatred wordt beschikbaar voor de PC via Steam en is vanaf 1 juni te spelen!

What's your reaction?
Love it!
100%
Geïnteresseerd
0%
Meh...
0%
Wat?
0%
Hate It
0%
Niet leuk!
0%
About The Author
Kevin van Wonderen
Met een passie voor games, schrijven over games! Dat is wat ik het liefste doe naast de games spelen, met de PC en Nintendo consoles als favoriet. Door middel van bovenstaande links ben ik te vinden op de verschillende social media websites. Bedankt voor het lezen van het nieuws en de reviews hier op PCPlay.nl, waar altijd veel tijd en moeite in wordt gestoken!