Nieuws
Now Reading
Hearthstone nu ook beschikbaar voor iPhone en Android telefoons
1

Hearthstone nu ook beschikbaar voor iPhone en Android telefoons

by Kevin van Wonderen14 april 2015

Hij is al een tijd beschikbaar voor de PC, Mac en tablets, maar nu kunnen de langverwachte smartphone-versies ook aan dit lijstje toegevoegd worden!

De nieuwe versie zal alles bevatten wat je gewend bent van de PC, Mac en tablets, namelijk: De standaard game en de twee uitbreidingen. Dit gaat gepaard met een nieuwe interface die geschikt gemaakt is voor kleinere schermen.

Hearthstone Menu iPhone iOS Blizzard
Hearthstone Deck iPhone iOS Blizzard
Hearthstone Gameplay iPhone iOS Blizzard

 

Beide versies zijn ook op mobiel gratis! De iOS versie is hier te vinden in de iTunes App Store, de Android versie staat uiteraard in de Google Play Store.

What's your reaction?
Love it!
100%
Geïnteresseerd
0%
Meh...
0%
Wat?
0%
Hate It
0%
Niet leuk!
0%
About The Author
Kevin van Wonderen
Met een passie voor games, schrijven over games! Dat is wat ik het liefste doe naast de games spelen, met de PC en Nintendo consoles als favoriet. Door middel van bovenstaande links ben ik te vinden op de verschillende social media websites. Bedankt voor het lezen van het nieuws en de reviews hier op PCPlay.nl, waar altijd veel tijd en moeite in wordt gestoken!
  • Nog geen windows versie dus… baal ik even dat ik een Nokia Lumia heb, is er ook bekend gemaakt of er nog een windows versie komt?