Software
Now Reading
iStudiez Pro Review
0

Als leerling of student kan het soms lastig zijn om een duidelijk overzicht te krijgen van al je schoolinformatie. iStudiez Pro wil hier verandering in brengen door middel van een App die beschikbaar is op je iPhone, iPad, Mac en sinds kort ook Windows.

iStudiez is een App die je de mogelijkheid biedt een overzicht te creëren van je rooster, cijfers, huiswerk, leraren en misschien wel het belangrijkste; vakanties. Je kunt dit overzicht gemakkelijk maken en aanpassen doormiddel van een demo die alle onderdelen ingevuld aan je toont. Op deze manier krijg je direct een idee van de werking van de app. Vervolgens zul je je eigen informatie in gaan voeren zodat je er daadwerkelijk iets aan hebt. Het invoeren moet allemaal handmatig gebeuren en kost tijd maar zodra je informatie erin staat zul je blij zijn dat je die moeite hebt genomen.

iStudiez Review Agenda

iStudiez heeft veel aandacht voor verschillende typen informatie, zo heb je een week- en dagoverzicht, een overzicht voor je opdrachten en een planner waarin je onder anderen prioriteiten aan bepaalde vakken en opdrachten kunt toewijzen. Al deze (belangrijkste) onderdelen zijn vervolgens automatisch gesynchroniseerd op al je apparaten waardoor je overal en altijd bij je gewenste informatie kan. Het grootste nadeel aan deze informatie is dat dit allemaal handmatig moet gebeuren zoals eerder gezegd. Dit is ook het grootste nadeel aan de gehele app, het goed invullen van informatie kan (afhankelijk van de hoeveelheid informatie) erg veel tijd kosten.

iStudiez Review Windows

De applicatie werkt over het algemeen ontzettend gemakkelijk, overzichtelijk en op al je apparaten, waaronder sinds kort ook Windows. Zoals eerder geschreven ondersteund iStudiez synchronisatie, dit gaat doormiddel van een account, waardoor je gemakkelijk door in te loggen op de verschillende apparaten die je hebt toegang krijgt tot de ingevulde informatie. Het altijd toegang hebben tot informatie is ontzettend handig maar het werkt niet voor ieder platform even goed. Op de computerplatformen (Mac en Windows) werkt de applicatie ontzettend goed en is er veel ruimte voor de informatie, echter op de mobiele platformen valt dit soms tegen. Zeker op een platform als de iPhone is de ruimte beperkt waardoor de informatie soms minder makkelijk te vinden of te lezen is, op de iPad is dit uiteraard minder het geval.

iStudiez Review Windows iOS

iStudiez is dus nog maar kost beschikbaar voor Windows maar werkt uitstekend! De interface is vergelijkbaar met die van de Mac en werkt net zo goed als de Mac versie die al een langere tijd beschikbaar was. De gehele applicatie voelt aan als een product dat af is en ontzettend klaar is voor gebruik!

De applicaties moeten los gekocht worden per type apparaat, de iPhone en iPad hebben beide enkel één app nodig in combinatie met een apart gekochte desktopversie. Voor iets minder dan vijftien euro heb je een volledig pakket gekocht waarmee alles gesynchroniseerd kan worden.

iStudiez is beschikbaar voor Mac OSX, Windows, iOS (iPhone & iPad), deze review is geschreven met behulp van versies verstrekt door iStudiez.- iStudiez Website

What's your reaction?
Love it!
0%
Geïnteresseerd
0%
Meh...
0%
Wat?
0%
Hate It
0%
Niet leuk!
0%
About The Author
Kevin van Wonderen
Met een passie voor games, schrijven over games! Dat is wat ik het liefste doe naast de games spelen, met de PC en Nintendo consoles als favoriet. Door middel van bovenstaande links ben ik te vinden op de verschillende social media websites. Bedankt voor het lezen van het nieuws en de reviews hier op PCPlay.nl, waar altijd veel tijd en moeite in wordt gestoken!