Hardware Reviews
Now Reading
Just Mobile AluPen Twist S Review
0

Dat Just Mobile stijlvolle producten maakt, is inmiddels duidelijk. Het geborstelde aluminium is bij veel van de producten terug te zien en complementeert daarmee je Apple-producten. Na een aantal stylus pennen heeft Just Mobile nu de AluPen Twist S, een multifunctionele pen voor zowel papier als touchscreen.

De AluPen twist is een stylus die zowel aan de voor- als achterkant een functie heeft, welke tevoorschijn komen, zoals de naam al doet vermoeden, door aan de pen te draaien. Er zal aan de voorkant een gewone en vervangbare pen tevoorschijn komen, terwijl er aan de achterkant een stukje rubber naar boven komt die geschikt is voor je touch-apparaten.

AluPen S Notebook iPad Just Mobile

De pen heeft een hele aparte, ergonomische vorm die moet helpen bij het comfortabel gebruiken van zowel de pen als het stylusgedeelte, wen het werkt! De pen schrijft ontzettend fijn aan beide kanten. Dat het stylusgedeelte van de pen ook goed werkte was een verassing, het is een klein dopje van rubber die vrij gemakkelijk meegeeft en niet heel goed leek te zijn. Dit vooroordeel werd echter snel weggenomen door het gebruik ervan. De stylus is gevoelig genoeg en werkt vanaf meerdere hoeken en hoogtes. Dit zorgt ervoor dat de pen niet alleen fijn vasthoudt, je hoeft je ook niet aan een eventueel slecht werkende stylus aan te passen.

Een nadeel aan de AluPen Twist S heeft echter niets met de pen zelf te maken, maar met het prijskaartje wat hieraan hangt. De pen is namelijk vrij duur voor wat je terugkrijgt voor de €30 die je ervoor betaald. Je krijgt een pen die prima schrijft en ook nog een goede stylusfunctie heeft, maar de prijs is simpelweg te hoog. Zo krijg je er bijvoorbeeld geen navulling(en) bij, of extra rubberen kapjes voor de stylus. Dit is een gemiste kans om de aankoop een betere prijs kwaliteitsverhouding mee te geven.

AluPen S Notebook iPad Colors Just Mobile

De AluPen Twist S is daarentegen een zeer stijlvolle pen, die in situaties als vergaderingen of op school niet zal misstaan. Met een enkele beweging schakel je tussen de twee functionaliteiten, maar is dit echt nodig? In de meeste gevallen heb je óf een iPad tot je beschikking óf een notitieblok, het nut van een pen die beiden doet valt hierdoor weg. Het voordeel is echter wel dat je één pen bij je hebt die multifunctioneel is. Als je een goede pen koopt met daarnaast een betere stylus, wordt je tas er niet veel zwaarder van en heb je een betere maar duurdere oplossing. De AluPen Twist biedt hiervoor een goede middenweg, waarvan het nut soms niet geheel duidelijk is.

De Just Mobile AluPen Twist S is compatibel met alle Apple apparaten die zijn voorzien van een touchscreen, en is hier te vinden.

What's your reaction?
Love it!
0%
Geïnteresseerd
100%
Meh...
0%
Wat?
0%
Hate It
0%
Niet leuk!
0%
About The Author
Kevin van Wonderen
Met een passie voor games, schrijven over games! Dat is wat ik het liefste doe naast de games spelen, met de PC en Nintendo consoles als favoriet. Door middel van bovenstaande links ben ik te vinden op de verschillende social media websites. Bedankt voor het lezen van het nieuws en de reviews hier op PCPlay.nl, waar altijd veel tijd en moeite in wordt gestoken!