Gaming
Now Reading
Mirror’s Edge 2 komt begin 2016 uit
0

Mirror’s Edge 2 komt begin 2016 uit

by Kevin van Wonderen6 mei 2015

EA toonde Mirror’s Edge 2 al tijdens de E3 van 2013, en nu is er dan eindelijk een release window gegeven. De game moet ergens tussen 1 januari en 31 maart uit gaan komen.

De originele Mirror’s Edge, waar deel twee een prequel voor zal gaan zijn, kwam niets minder dan zes jaar geleden al uit in 2009. De game heeft toen de harten van een kleine groep gamers veroverd, waaronder die van mij. Mirror’s Edge 2 kan dan ook niet snel genoeg uitkomen wat ons betreft!

De game moet een open wereld gaan bieden die meer vrijheid geeft met verbeterde combat, het klinkt allemaal veelbelovend! Om het wachten wat dragelijker te maken, kunnen we het hoofdpersonage Faith nog altijd bekijken in de E3 reveal trailer.

Mirror’s Edge 2 moet begin 2016 uitkomen voor de PC, PlayStation 4 en Xbox One.

What's your reaction?
Love it!
100%
Geïnteresseerd
0%
Meh...
0%
Wat?
0%
Hate It
0%
Niet leuk!
0%
About The Author
Kevin van Wonderen
Met een passie voor games, schrijven over games! Dat is wat ik het liefste doe naast de games spelen, met de PC en Nintendo consoles als favoriet. Door middel van bovenstaande links ben ik te vinden op de verschillende social media websites. Bedankt voor het lezen van het nieuws en de reviews hier op PCPlay.nl, waar altijd veel tijd en moeite in wordt gestoken!