Gaming
Now Reading
Moonrise gameplay getoond door ontwikkelaar Undead Labs
1

Moonrise gameplay getoond door ontwikkelaar Undead Labs

by Kevin van Wonderen25 mei 2015

Iedere fan van het genre vraagt er al jaren om, een 3D Pokémon game met multiplayer-componenten. Unead Labs lijkt dit gat nu op te gaan vullen met Moonrise, een game die draait om het vangen van beestjes die vervolgens kunnen vechten en evolueren.

Undead Labs, de ontwikkelaar achter de game, heeft nu een eerste gameplay trailer van de game online gezet die zowel de wereld als de gevechten met de beestjes laat zien. Hierbij lijkt er voor een effectieve grafische stijl gekozen te zijn, zoals je ziet bij de games van bijvoorbeeld Blizzard. Ook het PvP-aspect van de game wordt kort getoond, waarbij je het opneemt tegen een andere online speler. Ik ben ontzettend benieuwd naar de game, vooral omdat het ook mijn behoefte aan een 3D Pokémon game op lijkt te vullen, al is het maar voor even!

Moonrise is vanaf 27 mei beschikbaar via Early Access op Steam

What's your reaction?
Love it!
0%
Geïnteresseerd
100%
Meh...
0%
Wat?
0%
Hate It
0%
Niet leuk!
0%
About The Author
Kevin van Wonderen
Met een passie voor games, schrijven over games! Dat is wat ik het liefste doe naast de games spelen, met de PC en Nintendo consoles als favoriet. Door middel van bovenstaande links ben ik te vinden op de verschillende social media websites. Bedankt voor het lezen van het nieuws en de reviews hier op PCPlay.nl, waar altijd veel tijd en moeite in wordt gestoken!
  • Mooi dat deze studio z’n game maakt waarop lang uitgekeken wordt… Maar het is geen Pokémon dus ik vrees dat het een flop gaat worden.