Gaming
Now Reading
Nieuw Steam-controller design opgedoken
1

Nieuw Steam-controller design opgedoken

by Kevin van Wonderen17 december 2014

Er is wederom een nieuw design “gelekt” in de nieuwe beta van Steam. Eerder dit jaar veranderde de controller compleet, nu lijkt het om een minder grote verandering te gaan.

De controller houdt dezelfde layout met als nieuwe toevoeging mogelijk een vierpuntsdruktoets op de linker thumb-pad. Verder lijkt de controller iets smaller te zijn en is de toegevoegde analoge stick nog altijd aanwezig.

Valve heeft verder al aangegeven dat we veel meer kunnen verwachten van de Steam Machines.

What's your reaction?
Love it!
0%
Geïnteresseerd
0%
Meh...
0%
Wat?
0%
Hate It
0%
Niet leuk!
0%
About The Author
Kevin van Wonderen
Met een passie voor games, schrijven over games! Dat is wat ik het liefste doe naast de games spelen, met de PC en Nintendo consoles als favoriet. Door middel van bovenstaande links ben ik te vinden op de verschillende social media websites. Bedankt voor het lezen van het nieuws en de reviews hier op PCPlay.nl, waar altijd veel tijd en moeite in wordt gestoken!
  • Ik heb heel veel zin in de aankomende Steam machines het is het beste van PC en consoles samen en dat voor een redelijke prijs. Wel vind ik het jammer dat ervoor word gekozen om zoveel verschillende Steam machines uit te brengen. Ik had liever gewoon 1 Steam machine gezien van Valve zelf. Is er trouwens al iets bekend over wanneer de Steam Machines zullen releasen?