Hardware
Now Reading
Nintendo Switch ook in Europa bestverkopende Nintendo-console ooit!
0

Nintendo Switch ook in Europa bestverkopende Nintendo-console ooit!

by Kevin van Wonderen8 maart 2017

Waar de Nintendo Switch eerder al verkooprecords had verbroken in Noord- en Zuid-Amerika, is nu ook Europa aan de beurt!

De Switch is de bestverkopende nieuwe console van Nintendo ooit in Europa. Nintendo geeft geen cijfers vrij over het aantal, maar dat de console meer verkocht heeft dan de Wii-U, Wii en GameCube is gister duidelijk geworden.

De console spreekt uiteraard een grote doelgroep aan met de verschillende manieren van gebruiken. Ook de nieuwe Zelda, Breath of the Wild, zal de sales een flinke boost gegeven hebben. Breath of the Wild heeft namelijk ook verkooprecords gebroken voor Nintendo. Check hieronder nog eens de mooie trailer, die Breath of the Wild op z’n best laat zien!

De Nintendo is vanaf 3 maart verkrijgbaar voor de adviesprijs van €329,99.

What's your reaction?
Love it!
86%
Geïnteresseerd
14%
Meh...
0%
Wat?
0%
Hate It
0%
Niet leuk!
0%
About The Author
Kevin van Wonderen
Met een passie voor games, schrijven over games! Dat is wat ik het liefste doe naast de games spelen, met de PC en Nintendo consoles als favoriet. Door middel van bovenstaande links ben ik te vinden op de verschillende social media websites. Bedankt voor het lezen van het nieuws en de reviews hier op PCPlay.nl, waar altijd veel tijd en moeite in wordt gestoken!