Gaming
Now Reading
Pokémon Go wordt verbeterd en krijgt ruilsysteem
0

Pokémon Go wordt verbeterd en krijgt ruilsysteem

by Kevin van Wonderen11 juli 2016

Ontwikkelaar Niantic heeft een groot succes in handen met Pokémon Go! Dit bleek eerder vandaag uit de aandelen van Nintendo, die met 25% gestegen zijn. Uiteraard is ook deze (smartphone) game niet perfect, dus zitten er verbeteringen aan te komen. Waaronder een veel aangevraagd ruilsysteem.

Dit nieuws kwam naar buiten via John Hanke, de CEO van het eerdergenoemde Niantic. Hierbij werd gezegd dat het ruilsysteem eraan zit te komen, dat de bugs momenteel gefixt gaan worden en dat de Europese lancering nog even op zich laat wachten. Daarnaast gaf hij een aantal plannen voor de toekomst die (mogelijk) gaan komen naar de game. Hij gaf de volgende toevoegingen en verbeteringen prijs:

  • Meer mogelijkheden met de Pokéstops en Gyms;
  • Wereldwijd leaderboard;
  • Augmented Reality verbeteringen;
  • Eventuele beschikbaarheid op meerdere AR-capabele apparaten.

Pokemon GO Trading Nintendo

Pokémon Go is via verschillende manieren te installeren op je iOS en Android apparaat op dit moment. De officiële Europese release laat echter nog even op zich wachten.

What's your reaction?
Love it!
50%
Geïnteresseerd
50%
Meh...
0%
Wat?
0%
Hate It
0%
Niet leuk!
0%
About The Author
Kevin van Wonderen
Met een passie voor games, schrijven over games! Dat is wat ik het liefste doe naast de games spelen, met de PC en Nintendo consoles als favoriet. Door middel van bovenstaande links ben ik te vinden op de verschillende social media websites. Bedankt voor het lezen van het nieuws en de reviews hier op PCPlay.nl, waar altijd veel tijd en moeite in wordt gestoken!