Gaming
Now Reading
Steam verandert ruilsysteem
0

Steam verandert ruilsysteem

by Kevin van Wonderen1 december 2014

Er is ontzettend veel Steam-nieuws deze week, de Sale is natuurlijk in volle gang en nu zijn de regels rond het ruilsysteem aangescherpt.

De nieuwe regel heeft betrekking op gifts die via Steam te verzenden zijn, je kunt een game als cadeau voor een ander kopen om deze vervolgens via Steam weg te geven. Dit systeem werd misbruikt, zo werden er games gekocht met een ongeldige betaling waarna de games doorverkocht werden tegen een lagere prijs aan anderen. Valve heeft de regels omtrent dit systeem nu aangepast, een gift is pas 30 dagen na aankoop te ruilen. Er werd het volgende over gezegd:

We’ve made this change to make trading gifts a better experience for those receiving the gifts. We’re hoping this lowers the number of people who trade for a game only to have the game revoked later due to issues with the purchaser’s payment method.

What's your reaction?
Love it!
0%
Geïnteresseerd
0%
Meh...
0%
Wat?
0%
Hate It
0%
Niet leuk!
0%
About The Author
Kevin van Wonderen
Met een passie voor games, schrijven over games! Dat is wat ik het liefste doe naast de games spelen, met de PC en Nintendo consoles als favoriet. Door middel van bovenstaande links ben ik te vinden op de verschillende social media websites. Bedankt voor het lezen van het nieuws en de reviews hier op PCPlay.nl, waar altijd veel tijd en moeite in wordt gestoken!