Hardware
Now Reading
Top 10 Gadgets 2014 om cadeau te geven deze kerst
0

Top 10 Gadgets 2014 om cadeau te geven deze kerst

by Kevin van Wonderen19 december 2014

Het wordt kouder, Serious Request is begonnen en je mailbox loopt weer vol met reclame, kortom het is bijna kerst! En bij kerst hoort natuurlijk het geven van cadeaus! Nu hebben wij een Top 10 samengesteld van gadgets en tech onder de €100. De Top 10 is samengesteld met het geven van kerstcadeaus in ons achterhoofd.

  1. Quirky Cordies

Quirky Cordies Kabelmanagement

Iedereen kent het wel, de kabels op je bureau raken in de knoop, ze vallen achter je bureau of je vindt losse kabels gewoon geen gezicht. Quirky heeft hier een oplossing voor, voor minder dan een tientje bestel je een “kabelmanagementsysteem” op je bureau, naast je bed of achter je tv.

Prijs: €9,95

Separator Post

  1. Nintendo Amiibo

Nintendo Amiibo Mario Link Zelda

Ze zijn pas net uit, maar nu al een grote hit! De Amiibo’s van Nintendo lijken een nieuwe rage te gaan worden naast Skylanders en Disney Infinity. De poppetjes die je kunt verzamelen zijn te gebruiken in combinatie met je WiiU, als je geen WiiU in huis hebt kun je de poppetjes natuurlijk ook gewoon in huis halen als verzamelaar!

Prijs: €14,99 per stuk

Separator Post

  1. Raspberri Pi B+

Raspberry Pi B+ Device

Nog een grote hit, de Raspberry Pi (B+). Dit kleine computertje met een formaat dat niet groter is dan dat van een creditcard, is niet alleen klein maar zeker ook krachtig! Zeker met software als XBMC kun je het apparaatje omtoveren tot iets functioneels, namelijk een mediacenter die zonder problemen 1080p films kan streamen vanaf je NAS of USB-drive. Om dit kleine computertje samen te vatten kunnen we zeggen klein maar krachtig! Een topcadeau voor de nerd en hobbyist!

Prijs: €30

Separator Post

  1. Steam Giftcard

Steam Giftcards Valve

Voor degenen die graag een game cadeau doen maar niet precies weten welke dat zou moeten zijn, is er een oplossing: de Steam giftcard! De giftcard van €20, €50 of €100 geeft de ontvanger van je cadeau toegang tot een ontelbaar aantal games, die rond deze tijd ook nog eens met een flinke korting verkocht worden! Je kunt voor een PC gamer niet mis gaan met dit cadeau, om deze reden is de Steam giftcard onmisbaar in een lijst als deze!

Prijs: €20, €50 of €100

Separator Post

  1. PlayStation TV

Sony Playstation TV Box

Het nieuwe apparaatje van Sony verandert je TV in een PS Vita, samenvattend is dat wat de PlayStation TV is. Het heeft exact dezelfde functionaliteiten zoals het streamen van PlayStation 4 games of het afspelen van Vita games. Hierbij is er één fundamenteel verschil, je kunt alles bekijken op een (tweede) TV in je huis. Het is een apparaatje met een adviesprijs van €99,99, hierbij zit er nog geen Dualshock controller bij!

Prijs: €99,99 + Dualshock controller €39,99

Separator Post

  1. Playstation 4, Xbox One of WiiU Pro controller

Console Controllers PlayStation Xbox WiiU

Over controllers gesproken, met een controller voor je console of de console van de ontvanger kun je niet mis gaan, zeker niet rond de kerstperiode waarbij je gezellig met z’n allen rond de TV zit! Een cadeau dat voor zich spreekt!

Prijs: €59,99

Separator Post

  1. Google Chromecast

Google Chromecast HDMI Stick

Ondanks dat de PlayStation TV niet alleen games kan streamen is het hele media-gedeelte van het apparaatje niet voldoende en alleen te gebruiken met de betaalde services van Sony. Google heeft hiervoor zijn eigen oplossing! De Chromecast van Google is namelijk een kleine HDMI mediaspeler die content ondersteund van Plex, YouTube en al het andere wat zich in je browser vanaf je computer afspeelt. Voor een prijs van €35 is de Chromecast absoluut aan te raden!

Prijs: €35

Separator Post

  1. SteelSeries Apex Toetsenbord

Steelseries Apex Keyboard

Een belangrijke tool voor PC gamers zijn natuurlijk hun muis en toetsenbord! De SteelSeries biedt hierbij een goede oplossing met hun Steelseries Apex, het toetsenbord ziet er strak en modern uit en is ook nog eens helemaal te customizen doormiddel van kleuren en macro-toetsen. De SteelSeries biedt een complete oplossing met veel functionaliteiten voor nog geen €100!

Prijs: €90

Separator Post

  1. Anker 40W 5-Port PowerIQ USB lader

Anker 40W Family Charger PowerIQ

Als aanvulling op de Quicky Cordies is hier een oplader van Anker die tot wel vijf apparaten tegelijk oplaadt. Wat speciaal is aan de oplader is het PowerIQ kenmerk dat weet hoe het met de batterij van het aangesloten apparaat om moet gaan qua laadtijden en sterkte. Nog een goede factor aan het apparaat is de prijs, deze is namelijk slechts €20.

Prijs: €20

Separator Post

  1. Just Mobile AluPen Twist

JustMobile AluTwist Pen

Een pen of een stylus? De AluPen Twist biedt een combinatie van beiden! De AluPen Twist is dus een pen die op zowel papier als een tablet werkt. Deze pen is een leuk cadeau voor de fanatieke tabletgebruiker die precisie mist of graag tekent op zijn interactieve scherm.

Prijs: €30

Separator

De lijst geldt niet als promotie voor de verschillende producten, we hebben de lijst dan ook gemaakt zonder dat hier promotionele doeleinden aan vast zitten!

What's your reaction?
Love it!
0%
Geïnteresseerd
0%
Meh...
0%
Wat?
0%
Hate It
0%
Niet leuk!
0%
About The Author
Kevin van Wonderen
Met een passie voor games, schrijven over games! Dat is wat ik het liefste doe naast de games spelen, met de PC en Nintendo consoles als favoriet. Door middel van bovenstaande links ben ik te vinden op de verschillende social media websites. Bedankt voor het lezen van het nieuws en de reviews hier op PCPlay.nl, waar altijd veel tijd en moeite in wordt gestoken!