Gaming
Now Reading
Trine 3 komt volgende week via Steam Early Access
0

Trine 3 komt volgende week via Steam Early Access

by Kevin van Wonderen17 april 2015

Na de aankondiging van de game in maart, is het nu duidelijk wanneer Trine 3 speelbaar is. Het antwoord is volgende week, maar helaas zul je een onafgemaakte game moeten spelen als je echt niet langer kunt wachten.

Trine 3 gaat namelijk gebruik maken van Steam Early Access, de reden hierachter is gelukkig door ontwikkelaar Frozenbyte gegeven:

Dit is de eerste Trine game die gebruik gaat maken van 3 dimensionale gameplay, we willen gebruik maken van Early Access om zo vroeg mogelijk door de spelers geholpen te worden bij deze nieuwe feature.

Na twee fantastische delen, heb ik er alle vertrouwen in dat Frozenbyte ook een goed deel drie neer zal zetten. Daarom vindt ik het een opvallende keus voor de ontwikkelaar om de game te laten testen door de fans, nog voordat de game af is.

Trine 3 zal volgende week, op 21 april beschikbaar en speelbaar zijn. De game zal €19,99 gaan kosten en is beschikbaar via Steam Early Access.

What's your reaction?
Love it!
0%
Geïnteresseerd
0%
Meh...
50%
Wat?
50%
Hate It
0%
Niet leuk!
0%
About The Author
Kevin van Wonderen
Met een passie voor games, schrijven over games! Dat is wat ik het liefste doe naast de games spelen, met de PC en Nintendo consoles als favoriet. Door middel van bovenstaande links ben ik te vinden op de verschillende social media websites. Bedankt voor het lezen van het nieuws en de reviews hier op PCPlay.nl, waar altijd veel tijd en moeite in wordt gestoken!