Gaming
Now Reading
World of Warcraft: Legion uitbreiding aangekondigd
0

World of Warcraft: Legion uitbreiding aangekondigd

by Kevin van Wonderen6 augustus 2015

Demon Hunter WoW Legion Blizzard Gamescom 2015Blizzard was vanavond om 18:00 precies aan de beurt om hun nieuwe deel in de World of Warcraft-reeks bekend te maken. En dat hebben ze gedaan met een zeer lange presentatie waaruit veel informatie gehaald kon worden! De nieuwe uitbreiding heeft de naam World of Warcraft: Legion.

World of Warcraft: Legion speelt zich af in een tijdperk van ongekende conflicten voor de Alliance en de Horde. De kruistocht van de Burning Legion moet gestopt zien te worden. De uitbreiding is beladen met nieuwe functies en inhoud, zoals:

Nieuwe Class: De Demon Hunter was één van de eerste aankondigingen. De nieuwe class waarbij de focus op melee ligt, geeft je de mogelijkheid om damage te doen en te transformeren in helse wezens.

Nieuw Continent: The Broken Isles, het nieuwe continent waar de nieuwe content zich af zal spelen. Ontdek het lot van een verloren night-elf beschaving in meer dan 6 nieuwe gebieden.

Val Sharah WoW Legion Blizzard Gamescom 2015

Soulrend Artifact Blizzard Gamescom 2015Artifact wapens: Een andere toffe toevoeging zijn de Artifact wapens. Deze legendarische wapens geven je de mogelijkheid om Artifact power te verzamelen om op die manier nieuwe vaardigheden en toevoegingen te verzamelen voor je wapen. Hierbij kan het wapen helemaal aan je eigen smaak en stijl aangepast worden.

Order Hall: Wederom een nieuwe feature, de Order Hall. Hier kom je samen met je NPC-medestanders van jouw class om opdrachten te voltooien.

Nieuwe PvP Honor Systeem: Vecht voor roem en glorie in een reeks nieuwe PvP-specifieke toevoegingen.

Boost naar Level 100: Kom volledig voorbereid om het Legioen te bevechten zodra de expansion uitkomt met behulp van een level-100 karakter boost. Vechten direct samen met je vrienden in dit epische nieuwe hoofdstuk van World of Warcraft.

What's your reaction?
Love it!
0%
Geïnteresseerd
100%
Meh...
0%
Wat?
0%
Hate It
0%
Niet leuk!
0%
About The Author
Kevin van Wonderen
Met een passie voor games, schrijven over games! Dat is wat ik het liefste doe naast de games spelen, met de PC en Nintendo consoles als favoriet. Door middel van bovenstaande links ben ik te vinden op de verschillende social media websites. Bedankt voor het lezen van het nieuws en de reviews hier op PCPlay.nl, waar altijd veel tijd en moeite in wordt gestoken!