Gaming
Now Reading
YouTube Gaming aangekondigd
1

YouTube Gaming aangekondigd

by Kevin van Wonderen13 juni 2015

Google heeft YouTube Gaming aangekondigd als antwoord op het populaire streaming-platform Twitch. Hierbij krijgen meer dan 25000 games hun eigen pagina en zul je het bekende abonneer-systeem kunnen gebruiken zoals je van YouTube gewend bent.

YouTube Gaming Logo Google

YouTube Gaming wordt beschikbaar met behulp van een website en een App waarmee je de dienst kunt gebruiken. Je kunt games toevoegen aan je collectie waarna je relevante informatie met betrekking tot video’s en streams van die games ontvangt. Daarnaast kun je natuurlijk ook weer abonneren op kanalen die je interessant vindt.

De concurrent Twitch heeft direct gereageerd via Twitter met een vriendelijke en uitdagende tweet:

YouTube Gaming komt deze zomer naar de VS en het Verenigd Koninkrijk waarna de dienst uitgerold zal gaan worden naar de overige landen. Wanneer dit gebeurd is nog niet bekend.

What's your reaction?
Love it!
0%
Geïnteresseerd
100%
Meh...
0%
Wat?
0%
Hate It
0%
Niet leuk!
0%
About The Author
Kevin van Wonderen
Met een passie voor games, schrijven over games! Dat is wat ik het liefste doe naast de games spelen, met de PC en Nintendo consoles als favoriet. Door middel van bovenstaande links ben ik te vinden op de verschillende social media websites. Bedankt voor het lezen van het nieuws en de reviews hier op PCPlay.nl, waar altijd veel tijd en moeite in wordt gestoken!
  • De vraag is natuurlijk of grote streamers over gaan stappen van Twitch naar Youtube. Dat gaat bepalen of deze service de moeite waard is.